Kahramanmaraş Andırın'ın Kırsal Mahallelerinde Yolların Yüzü Güldü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'daki kırsal mahallelerin ulaşımını iyileştiriyor, yerleşim yerlerine daha kolay erişim sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2023 10:39
Kahramanmaraş Andırın'ın Kırsal Mahallelerinde Yolların Yüzü Güldü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesindeki kırsal mahallelerin ulaşımını daha da kolaylaştırmak amacıyla yol bakımı, onarımı, genişletmesi, şarampol temizliği ve asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu önemli projeden memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahalleler arasında ayrım yapmaksızın yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını geliştirmeye devam ediyor. Andırın ilçesindeki kırsal bölgelerde de yol bakımı, onarımı ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

kahramanmaras-andirinin-kirsal-mahallelerinde-yollarin-yuzu-guldu.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalara örnek olarak, Altınyayla, Kargaçayırı, Geben ve Gökçeli mahallelerinde asfalt öncesi zemin hazırlıkları tamamlandı ve Gökgedik Mahallesi'nde Kasımlı - Müminli bölgesine ulaşımı sağlayan stabilize yolun genişletme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, Alanlı, Boğazören, Camuzluk, Sumaklı, Kuzgun ve Beşbucak mahallelerine ulaşımı sağlayan yollarda da şarampol temizliği, bakımı ve onarımı tamamlandı, böylece yerleşim bölgelerinin ulaşımı daha güvenli ve kolay hale getirildi. Bu çalışmaların ardından mahalle sakinleri, ulaşımın iyileştirilmesi için gösterilen çaba ve özveriden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini sunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehir içi ve kırsal bölgeler arasındaki ulaşım ağının güçlendirilmesine yönelik çalışmaların artarak devam ettiği vurgulanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.