KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci Nurhak’ı Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci Nurhak’ı ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2015 10:39
KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci Nurhak’ı Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Nurhak’ta ilk ziyaretini kaymakamlığa yaparak, Nurhak Kaymakamı Osman Demir’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Osman Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Rektör Deveci ile bir süre görüşerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Rektör Deveci Nurhak’ta ikinci ziyaretini Nurhak Belediyesine yaparak, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş ile bir süre görüştü. Görüşmede Belediye Başkanı Akkuş ilçede eğitim-öğretimini sürdüren Elbistan Meslek Yüksekokuluna bağlı bölümlerin yer aldığı Nurhak Yerleşkesi için her türlü desteği vereceğini bildirdi.

Ardından Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Rektör Deveci İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Marangoz’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Marangoz Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi Nurhak’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Elbistan Meslek Yüksekokulu Nurhak yerleşkesinde eğitim gören öğrencilere yurt binası tahsisi konusunda destek sözü verdi.

Ziyaretlerin ardından Elbistan MYO Nurhak Yerleşkesini ziyaret eden Rektör Deveci ilgililerden yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi alarak incelemelerde bulundu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.