Manchester United Kopenhag maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor! Bu akşam saat 22:00'de Manchester United ile Kopenhag arasındaki mücadele EXXEN'de. Link haberimizde. Kaçırma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2023 00:01
Manchester United Kopenhag maçı (CANLI İZLE) Selçuk Sports HD - Taraftarium24 - Justin TV - JestYayın

Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçı için geri sayım sürüyor. Bu maç, temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı grupta, Manchester United ile Kopenhag arasında oynanacak. İki müsabakanın ardından gruptaki durumu daha net bir şekilde görmüş olacağız. Şimdi, Manchester United-Kopenhag maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda sorularını yanıtlayalım.

Manchester United-Kopenhag maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Maç, Old Trafford'da oynanacak ve hakemi İtalyan hakem Marco Guida olacak. Bu önemli mücadeleyi izlemek isteyenler EXXEN platformunu kullanabilirler.

exxende-canli-yayin-manchester-united-kopenhag-sampiyonlar-ligi-maci.webp

İki takım arasında geçmişteki karşılaşmalara da göz atalım. Şampiyonlar Ligi'nde 2006/2007 sezonunda karşı karşıya gelen iki takımın sahadaki performansları farklı sonuçlar vermiş. Manchester United'ın sahasında oynanan müsabakayı ev sahibi 3-0'lık skorla kazanmışken, Danimarka'daki mücadeleyi Kopenhag 1-0'lık skorla tamamlamış.

Ayrıca, 2019/2020 UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde bu iki takım bir kez daha karşı karşıya gelmişler. Normal süresi 0-0 tamamlanan maçta, uzatma dakikalarında Manchester United, Bruno Fernandes'in penaltı golü ile sahadan 1-0 galip ayrılarak yarı finale yükselmişti.

Bu akşamki mücadelede hangi takımın üstün geleceğini ve gruptaki durumun nasıl şekilleneceğini merakla bekliyoruz.

MANCHESTER UNİTED-KOPENHAG MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Manchester United-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Old Trafford'da oynanacak olan mücadelede İtalyan hakem Marco Guida düdük çalacak. Mücadele EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

MANCHESTER UNİTED-KOPENHAG RANDEVULARI

Şampiyonlar Ligi'nde 2006/2007 sezonunda grup aşamasında karşı karşıya gelen iki takım arasında Manchster United'ın sahasında oynanan müsabaka 3-0'lık skorla ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlanırken Danimarka'da oynanan mücadele Kopenhag'ın 1-0'lık skoru ile sonlanmıştı. İki takım 2019/2020 UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalde eşleşirken maçın 90 dakikalık süresi 0-0 sonuçlanırken uzatma dakikalarında Manchester United, Bruno Fernandes'in penaltı golü ile sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılmış adını yarı finale yazdırmıştı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.