Taraftarium24 Manchester United Kopenhag Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen mücadele! Galatasaray-Bayern Münih ve Manchester United-Kopenhag maçları bugün. Heyecanı yakala, maçları canlı izle! Link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2023 00:01
Taraftarium24 Manchester United Kopenhag Maçı CANLI İZLE Şifresiz Bein Sport Justin Tv Canlı İzle LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Bu akşam, turnuvanın üçüncü haftasında müthiş karşılaşmalar var. Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, kendi sahasında güçlü rakibi Bayern Münih'i ağırlayacak. Ayrıca, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir diğer maç ise Manchester United ile Kopenhag arasında oynanacak. İşte detaylar:

Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'i saat 19.45'te Türkiye saatiyle ağırlayacak. Diğer taraftan, Manchester United ile Kopenhag arasındaki kritik mücadele ise Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak. Bu heyecan verici karşılaşmayı izlemek isteyenler için EXXEN platformu canlı yayın yapacak.

İşte bu akşamın UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının tam programı:

19.45 Galatasaray - Bayern Münih (Almanya) 19.45 Inter (İtalya) - Salzburg (Avusturya) 22.00 Manchester United (İngiltere) - Kopenhag (Danimarka) 22.00 Sevilla (İspanya) - Arsenal (İngiltere) 22.00 Lens (Fransa) - PSV Eindhoven (Hollanda) 22.00 Braga (Portekiz) - Real Madrid (İspanya) 22.00 Union Berlin (Almanya) - Napoli (İtalya) 22.00 Benfica (Portekiz) - Real Sociedad (İspanya)

Futbol tutkunlarını ekrana başına kilitleyecek bu müsabakaları kaçırmayın!

galatasaray-ve-manchester-united-bugun-uefa-sampiyonlar-ligi-arenasinda-canli-izle.jpg

MANCHESTER UNİTED-KOPENHAG MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Manchester United-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam TSİ 22:00'de başlayacak. Old Trafford'da oynanacak olan mücadelede İtalyan hakem Marco Guida düdük çalacak. Mücadele EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BU AKŞAMIN MAÇLARI

19.45 Galatasaray-Bayern Münih (Almanya) 19.45 Inter (İtalya)-Salzburg (Avusturya) 22.00 Manchester United (İngiltere)-Kopenhag (Danimarka) 22.00 Sevilla (İspanya)-Arsenal (İngiltere) 22.00 Lens (Fransa)-PSV Eindhoven (Hollanda) 22.00 Braga (Portekiz)-Real Madrid (İspanya) 22.00 Union Berlin (Almanya)-Napoli (İtalya) 22.00 Benfica (Portekiz)-Real Sociedad (İspanya)

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.