Proje ve sonuç odaklı bir isim: Mehmet Çetin

Seçim çalışmaları tüm partilerde hızla devam ederken AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adaylarından başarılı iş adamı Mehmet Çetin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2018 10:24
Proje ve sonuç odaklı bir isim: Mehmet Çetin

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Daha güçlü bir Türkiye için bu seçimler çok önemli olduğunu belirten Çetin vatandaştan destek istedi.

27. dönem AK Parti Kahramanmaraş Aday Adaylarından başarılı iş adamı Mehmet Çetin açıklamalarına neden AK Partide olduğunu anlatarak başladı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini işaret eden Çetin şöyle konuştu:

“Hepimizin bildiği gibi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, ulusal ve yerel yönetimlerde hayata geçirilen projeler, 16 yıl gibi bir sürede, ülkemize aşılması güç yollar aldırmıştır. Ekonomi, sağlık ve ulaşım gibi birçok alanda gerçekleştirilen reformlarla, vatandaşlarımızın hak ettiği huzur ve refahı temin eden hükümetlerimiz; ileri görüşlü ve etkili stratejik hamlelerle ülkemizin dünya siyasetindeki saygınlığını yeniden kazanmasını sağlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti tarihine baktığımızda  “Cumhuriyetimizin KURULUŞ’ u ile başlayan büyük yolculuğumuz, AK Parti ile DİRİLİŞ’ e Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ŞAHLANIŞ ve YENİDEN YÜKSELİŞ’ le kutlu yolculuğuna devam edecek. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyecek.” bu vizyonu taşınan bir organizasyonda yer almak benim için bir onurdur.”

24 Haziran Seçimlerinin Önemine de değinen başarılı işadamı istikararın devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için ‘DEVAM’ edilmesi gerektiğini savundu. Çetin konuşmalarını şu cümlelerle sürdürdü:

“Ülkemiz, vatandaşlarının güvenliği için birçok terör örgütüyle aynı anda mücadele etme kudretini gösterirken; birçok uluslararası sorunda da diplomatik çözümlerin odak noktası olmuş, dünya barışına önemli katkılarda bulunmuştur. Tüm dünyanın üç maymunu oynadığı bir dönemde; Filistin’de, Arakan’ da, Suriye’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamış, “Dünya beşten büyüktür” diyerek daima mazlumların yanında yer almıştır. Yalnızca, dünya üzerindeki 1,6 milyar Müslümanın değil; dünyanın dört bir yanında haksızlığa ve zulme uğrayan tüm milletlerin, boyun eğmeyen güçlü bir Türkiye’ye ve güçlü bir lidere ihtiyacı vardır. Bu kutlu vazifeyi, yıllardır büyük bir başarıyla yerine getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tüm bu dik duruş siyasetinin ve güçlü Türkiye imajının en önemli mimarlarındandır. Bilinmelidir ki; asırlar boyu cihana hükmetmiş bu millet, dahili ve harici tüm düşmanlarıyla başa çıkma gücüne sahiptir. Ülkemiz üzerinde toplanan kara bulutlara ve leş yiyici akbabalara en güzel yanıtı; 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişiminde canını dişine takan ve vatan-millet aşkıyla sokaklara dökülen bu millet vermiştir. Şükürler olsun ki, bu felaket planı başarıya ulaşamamış, aksine; Türkiye için çok daha güçlü yarınların habercisi olmuştur. İstikrarın devam etmesi, mazlumların bize ihtiyacı olduğu için ve daha güçlü bir Türkiye için bu seçimler çok önemlidir.”

Proje ve sonuç odaklı bir vekil olacağı sözünü veren Çetin, “Ak Parti Siyasi vizyonu doğrultusunda uzlaşma kültürüne dayalı siyaset yapan muhafazakar demokrat bir yapıda partimi ve milletimi en yüksek düzeyde temsil kabiliyetine sahip tüm toplumsal yapıların soru ve sorunlarını aktarabildiği, kasabası, ilçesi, ili, ülkesi ve dünya için çalışan proje ve sonuç odaklı bir vekil olacağım” şeklinde konuştu.

MEHMET ÇETİN KİMDİR?

1980 Elbistan Akbayır Kasabası doğumlu Sütçü İmam Üniversitesi mezunu evli 3 çocuk babası 20 yıla yakın bir süredir. Elbistan merkez ve Kahramanmaraş olmak Tarım, Gıda, Hayvancılık, Hizmet ve Gayrımenkul gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Grup Şirketlere sahip başarılı bir işadamıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.