TOKİ'den Yeni Konut ve İş Yeri Kampanyası! Kahramanmaraş Dahil 43 İlde Satışa Çıkıyor, Tarih Belli Oldu

TOKİ'den yüzde 25 peşinatla, 48 ay vadeyle konut ve iş yeri fırsatı! Kahramanmaraş dahil 43 ildeki satışlar için detaylar haberimizde. Hemen başvurun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2023 17:58
TOKİ'den Yeni Konut ve İş Yeri Kampanyası! Kahramanmaraş Dahil 43 İlde Satışa Çıkıyor, Tarih Belli Oldu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde uygun fiyatlarla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlere yönelik yeni bir kampanya başlatıyor. TOKİ, 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa sunacak. İşte kampanyanın detayları:

TOKİ, 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yerini açık artırma yöntemiyle satacak. Bu satışlara katılmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödeyerek ve 48 ay vade seçeneğiyle konut veya iş yeri sahibi olabilecekler.

tokiden-yeni-konut-ve-is-yeri-kampanyasi-istanbul-dahil-43-ilde-satisa-cikiyor-tarih-belli-oldu.jpg

Açık artırmalar, 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Bu açık artırmalar TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel'de yapılacak. Ayrıca, internet üzerinden de teklif verme imkanı bulunacak.

Konut ve iş yerleri satışları şu illerde geçerli olacak:

Alıcılar, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle sahip olabilecek.

Ayrıca, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon illerinde satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle alınabilecek.

Açık artırmaya başvurular ve teminat işlemleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ aracılığıyla yapılacak. Detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet sitelerinden, ayrıca "444 86 54" numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.