Toptaş'tan Onikişubat'a Yeni Vizyon: "Projelerimizi Hayata Geçireceğiz"

AK Parti Onikişubat Adayı Hanifi Toptaş, Adil Erdem Beyazıt Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Projelerini paylaşan Toptaş, büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2024 15:17
Toptaş'tan Onikişubat'a Yeni Vizyon: "Projelerimizi Hayata Geçireceğiz"

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Adil Erdem Beyazıt Bulvarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toptaş, plan ve projelerini hemşehrileriyle istişare ederek desteklerini talep etti.

ziyaret-9.jpg

HEMŞEHRİLERİNİN TAKDİRİNİ TOPLADI

Hanifi Toptaş, adaylığının tebliğ edilmesinden bu yana Onikişubat'ın dört bir yanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son durağı olan Adil Erdem Beyazıt Bulvarı'nda esnaf ziyaretlerinde bulunan Toptaş, projelerini anlatarak hemşehrilerinin takdirini kazandı. Toptaş, "Hemşehrilerimizle bir araya gelerek plan ve projelerimizi paylaştık. Projelerimiz büyük bir ilgiyle karşılandı. 31 Mart'ta göreve geldiğimizde tüm projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

ziyaret-1-001.jpg

TEŞEKKÜR VE DESTEK MESAJI

Toptaş, esnaf ve vatandaşların nazik misafirperverliklerine, güler yüzlerine ve dualarına teşekkür etti.

"Bugün teşkilatımızla birlikte Adil Erdem Beyazıt Bulvarı'ndayız. Hemşehrilerimizle buluştuk, taleplerini dinledik. Aldığımız destek bizi güçlendiriyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" diyen Toptaş, 31 Mart'ta destekleriyle projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.