Çanakkale'de evlat dehşeti: Annesini öldürdü

Çanakkale'de miras paylaşımı ve para tartışması cinayetle sonuçlandı! İddiaya göre 25 yaşındaki şüpheli, annesini bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen zanlı, soğukkanlılıkla polise teslim oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2024 13:26
Çanakkale'de evlat dehşeti: Annesini öldürdü

Çanakkale'de dün sabah saatlerinde Camikebir Mahallesi'nde miras paylaşımı ve para tartışması korkunç bir cinayete yol açtı. İddiaya göre 25 yaşındaki Furkan Sülünoğlu, annesi Canan Kabil'i (48) bıçaklayarak öldürdü.

ANNE VE OĞUL PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORDU

10 yıl önce eşinden ayrılarak iki çocuğuyla birlikte İstanbul'dan memleketi Gelibolu'ya taşınan Canan Kabil ve oğlu Furkan Sülünoğlu'nun uzun süredir psikolojik destek aldığı öğrenildi. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gören Furkan Sülünoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle dönem dönem okula gitmediği de biliniyor.

MİRAS KALDI VE TARTIŞMALAR BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden Canan Kabil'e yüklü miktarda miras kaldı. Genç kadın bu mirastan kendine kalan daire ve arazilerin kiraları ile geçinirken; iddiaya göre mirasın paylaşımı konusunda kardeşiyle sorunlar yaşıyordu.

DÜN SABAH KORKUNÇ CİNAYET İŞLENDİ

Dün sabah saatlerinde Furkan Sülünoğlu ile annesi arasında miras paylaşımı ve para konusunda tartışma başladı. Bir süredir ilaçlarını kullanmadığı iddia edilen Furkan Sülünoğlu, tartışma sırasında kendisini kaybetti ve mutfaktan bulduğu bıçağı ile annesini kalbinden bıçakladı.

KOMŞULARIN ÇIĞLIKLARI POLİSİ UYARDI

Sabaha karşı alt kattan gelen gürültüye uyanan komşuların "ne olur yardım edin" çığlıklarını duyan polis olay yerine geldi. Yapılan incelemede Canan Kabil'in hayatını kaybettiği belirlendi. Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Furkan Sülünoğlu ise polise teslim oldu.

TUTUKLANDI

Talihsiz kadının cesedi otopsi için Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Furkan Sülünoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Kaynak: Sabah)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.