Edirne’den Kars’a 81 ilde yapılan asırlık eserler anlatıldı! Eser ve hizmetle geçen 21 yılın bilançosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımlanan Millete Hizmette 21. Yıl İl İcraat Kitaplarında 31 Mart mesajı verdi. Erdoğan, seçmenden belediye başkan adaylarına rekor destek beklediğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2024 13:40
Edirne’den Kars’a 81 ilde yapılan asırlık eserler anlatıldı! Eser ve hizmetle geçen 21 yılın bilançosu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millete Hizmette 21. Yıl İl İcraat Kitapları'nı yayımlayarak 31 Mart'a dair önemli mesajlar verdi. Sosyal medya ve algı belediyeciliği yerine, gerçek hizmetin önemine vurgu yapan Erdoğan, seçmenlerden belediye başkan adaylarına rekor destek beklediğini belirtti.

HİZMETTE 21 YIL: ENGELLERE RAĞMEN HİZMETE DEVAM

"21 yılı aşkın süredir size, illerimize ve ülkemize aşkla hizmet ediyoruz" diyen Erdoğan, engeller karşısında sapmadıklarını, hedeflerinden vazgeçmediklerini ifade etti. Her kesime eşit hizmet anlayışıyla, "Halka hizmet, Hakka hizmettir" prensibiyle çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

YENİ NESİL BELEDİYECİLİK VİZYONU

Belediyecilikte 30'uncu yılını kutlayacaklarını belirten Erdoğan, yeni nesil mahalli idareler vizyonuyla çıktıklarını söyledi. "Gerçek Belediyecilik" programıyla şehirlerin refahını artırmayı, dijital teknolojilere uygun altyapılar oluşturmayı ve sosyal hizmetleri genişletmeyi hedeflediklerini ifade etti.

ŞEHİRLERİ GELECEĞE HAZIRLAMA KARARLILIĞI

Erdoğan, şehirlerin geleceğe hazırlanmasında kararlı olduklarını belirterek, sürdürülebilir yönetim uygulamalarını yaygınlaştıracaklarını ve katılımcı, kaliteli yönetimlerle şehirleri geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN 21 YILLIK BAŞARI HİKÂYESİ

AK Parti'nin 21 yıllık bilançosu yayımlandı. Türkiye'nin her iline yapılan hizmetler 12 başlık altında ele alındı. Kitapta, adaletten sağlığa kadar her alanda yapılan yatırımlar ve destekler detaylı bir şekilde yer aldı.

İSTANBUL VE ANKARA'YA BÜYÜK YATIRIM

Kitaba göre, İstanbul'a 1 trilyon 649 milyarlık dev yatırım yapıldı. Başkent Ankara'ya da 1 trilyon 91 milyar lira değerinde yatırım ve destek sağlandı. Diğer iller arasında Edirne, Kars, Zonguldak ve Adana da önemli yatırımlar aldı.

Erdoğan'ın açıklamalarıyla birlikte, 31 Mart'ta Türkiye'nin geleceğine dair yeni bir dönemin başlayacağı ve gerçek hizmet anlayışının ön plana çıkacağı vurgusu yapılmış oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.