Zabıta Harekete Geçti: Dulkadiroğlu’nda Denetim Rüzgarı!

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, çarşı ve pazar denetimlerini sıklaştırarak vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2023 13:34
Zabıta Harekete Geçti: Dulkadiroğlu’nda Denetim Rüzgarı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Ekipleri, çarşı ve pazar denetimlerini güçlendiriyor. Vatandaşların sağlıklı ürünlere ulaşmalarını ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını intensif hale getiren Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini ilçe genelinde sıkı bir şekilde sürdürüyor.

img-9973.jpg

Çarşı ve pazar yerlerinde dolaşarak esnafları denetleyen Zabıta ekipleri, yükümlülüklerini yerine getirmeyen esnafa gerekli işlemleri uyguluyor. Pazar esnafını düzenli olarak denetleyen Zabıta ekipleri, esnafın her açıdan en kaliteli hizmeti sunması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtiyor.

img-9987.jpg

Denetimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları ifade etti: “Vatandaşlarımızın en iyi şekilde alışveriş yapabilmeleri için ekiplerimiz gerekli denetimleri özenle gerçekleştiriyor. Esnafımızın işlerini en üst düzeyde sürdürebilmeleri ve vatandaşlarımızın huzur içinde alışveriş yapabilmeleri için bu denetimlerimiz yoğun bir şekilde devam edecek.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.