AK Parti'den Deprem Bölgesine Özel Program: Erdoğan, 11 İli Ziyaret Edecek!

AK Parti, Kahramanmaraş deprem bölgesine özel program hazırlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6-9 Şubat'ta bölge ziyaretleri yapacak, depremzedelerle buluşacak ve konut teslim törenine katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2024 16:29
AK Parti'den Deprem Bölgesine Özel Program: Erdoğan, 11 İli Ziyaret Edecek!

AK Parti, yerel seçimlere yönelik çalışmalar kapsamında, Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği bölgeye özel bir program uygulayacak.

Elde edilen bilgilere göre, büyük oranda aday tespit çalışmalarını tamamlayan AK Parti, 7 ve 15 Ocak'ta belediye başkan adaylarını açıklayacak ve saha çalışmalarına başlayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin birinci yılında, 6-9 Şubat tarihlerini bölge ziyaretlerine ayırmayı planlıyor. Bu özel program çerçevesinde, depremzedelerle buluşma ve yaraların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar kamuoyuyla paylaşılacak.

Ayrıca, tamamlanan bazı deprem konutlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek bir törenle hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Bu süreçte, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın koordinasyonunda, "Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik" adlı yerel seçim beyannamesi çalışmalarına hız verilmiştir. 15 Ocak'ta gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına yetişmesi için çalışmalar hızlandırılmıştır. Beyannamenin içeriği, katılımcı belediyecilik, hizmet, icraat ve çevre belediyeciliği, kültür ve sanat belediyeciliği, sosyal belediyecilik ile güvenli ve dirençli şehirler konularına odaklanacaktır. Bu bağlamda, ilgili birimlerden alınacak verilerle beyannamenin nihai şekli belirlenecektir.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.