Yarın Başlıyor: Kahramanmaraş Depremlerinin İzinde "Yılın Kareleri" Oylaması!

AA'nın düzenlediği "Yılın Kareleri" oylaması başlıyor! Kahramanmaraş depremi ve Gazze saldırıları gibi önemli anları içeren 147 fotoğraf, dünya genelinde oylanacak. Oy vermek için link haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2023 22:58
Yarın Başlıyor: Kahramanmaraş Depremlerinin İzinde "Yılın Kareleri" Oylaması!

AA tarafından düzenlenen "Yılın Kareleri" oylaması yarın başlıyor. Geleneksel hale gelen bu oylamaya bu yıl, Kahramanmaraş merkezli depremler ve İsrail hükümetinin Gazze'ye yönelik saldırılarına dair fotoğrafları içeren iki özel kategori eklenmiştir. Toplamda 147 seçkin fotoğraf, Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde oylanacak.

Anadolu Ajansı'nın 2023'te damga vuran "an"lara ait fotoğrafları, yarın saat 09.00'dan itibaren oylamaya açılacak. AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin çeşitli konulardaki etkileyici 147 fotoğrafı arasından "yılın kareleri" seçilecek.

Geleneksel oylamaya bu yıl özel olarak eklenen kategoriler ise "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" başlıklarını taşıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan umut hikayelerine odaklanan 22 fotoğraf "Deprem: Umut" adıyla oylamaya sunulacak. İsrail'in Gazze'ye yönelik "savaş suçu" niteliğindeki saldırılarına dair 25 fotoğraf ise "Gazze: Kanıt" başlığı altında oylanabilecek.

Diğer kategoriler arasında "Çevre ve Yaşam"da 45, "Haber"de 30 ve "Spor"da 25 seçkin fotoğraf yer alıyor. Dünyanın farklı coğrafyalarından seçilen 1 milyondan fazla kare, Türkçe ve İngilizce alt yazıyla oylamaya sunulacak.

Oylamaya katılanlar istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebilecek. Geçen yıl 416,746 kişinin katıldığı oylama, "yilinkareleri.aa.com.tr" internet sitesinden 31 Ocak 2024 saat 17.00'ye kadar devam edecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.