Malatya'da Deprem Oldu: Kahramanmaraş'ın Komşu İlleri Beşik Gibi Sallanıyor!

AFAD'ın bildirdiğine göre Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından herhangi bir olumsuz durum yok. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2023 16:21
Malatya'da Deprem Oldu: Kahramanmaraş'ın Komşu İlleri Beşik Gibi Sallanıyor!

AFAD, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, merkez üssü olarak tespit edilen 4,6 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklamasını yaptı.

Saat 12.34'te kaydedilen depremin derinliği 17,3 kilometre olarak belirlendi. Çevre ilçe ve illerde hissedilen sarsıntı, halk arasında kısa süreli panik yarattı. Şu ana kadar yapılan ilk değerlendirmelere göre olumsuz bir durum tespit edilmedi, ancak incelemeler devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD ve diğer ilgili kurumların saha çalışmalarına başladığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, mevcut durumun olumsuz olmadığını belirterek gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yazıcı, şu ana kadar 112 acil çağrı merkezine ulaşan bir ihbar olmadığını açıkladı. Ekiplerin saha taraması ve gelişmelerin takip edilmesi devam ediyor.

Bu deprem, dünkü Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya'da yaşanan ikinci sarsıntı oldu. Önceki depremin herhangi bir olumsuz etki bırakmadığı bildirilmişti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.