Bakan Göktaş Duyurdu: İhtiyaç Sahibi Hanelere Bu Ay 4,3 Milyar TL Destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde bugün itibarıyla hesaplara aktarılacak olan ödemeleri duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2023 14:29
Bakan Göktaş Duyurdu: İhtiyaç Sahibi Hanelere Bu Ay 4,3 Milyar TL Destek!

Bakan Göktaş, bu ay içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 4,3 milyar TL'lik bir destek sunacaklarını açıkladı.

Bakan Göktaş, programın başlangıcından bu yana hanelere sağlanan destek miktarının 48,1 milyar TL'yi aştığını vurgulayarak, "Sosyal refahın adil bir şekilde dağıtılmasına odaklanan bir yaklaşım benimseyerek, güçlü bir sosyal yardım sistemi oluşturmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz" dedi.

bakan-goktas-turkiye-aile-destek-programi-kapsaminda-odemeleri-bugun-hesaplara-yatiriyoruz.webp

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde ailelere sundukları destekleri açıklarken, "İhtiyaç sahibi ailelere yönelik başlattığımız destek programını sürdürerek, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bugün itibarıyla ödemeleri hesaplara aktarıyoruz ve bu ay içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 4,3 milyar TL destek sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Bakan Göktaş, Ekim 2022'de Türkiye Aile Destek Programı'na eklenen Çocuk Desteği ve Elektrik Tüketim Desteği konusuna da değindi ve şunları belirtti: "Destek programımız kapsamında yer alan ailelere çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödemeler yapıyoruz. Ayrıca, çocuk desteği kapsamında ailelere ekstra yardımlar sunuyoruz. Elektrik Tüketim Desteği ile de ailelere ek ödemeler yapıyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.