Galatasaray Kopenhag Maçı CANLI İZLE | GS-Kopenhag Maçı Şifresiz Kanalda Mı? Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecanı artıyor. Bu akşamki Galatasaray-Kopenhag maçı merak konusu. Maçın başlama saati ve yayın kanalının detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:37
Galatasaray Kopenhag Maçı CANLI İZLE | GS-Kopenhag Maçı Şifresiz Kanalda Mı? Hangi Kanalda?

Galatasaray-Kopenhag maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda bu akşam oynanacak. Türkiye saatiyle 19.45'te başlayacak olan maç, EXXEN kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Kaleci: Muslera

Savunma: Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino

Orta Saha: Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech

Forvet: Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray bu maçta 3 puan hedefliyor. Karşılaşmanın hakemliğini Georgi Kabakov üstlenecek. Galatasaray, Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluk yaşamasına rağmen, ülke sıralamasından dolayı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan başladı ve Zalgiris, Olimpija ve Molde takımlarını elemelerde geçerek gruplara yükseldi.

exen-galatasaray-kopenhag.webp

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

A Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih, İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla mücadele edecek olan Galatasaray, bu akşam Kopenhag'ı ağırlayarak Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkacak.

Kopenhag ise Danimarka Süper Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne katıldı. Breidablik, Sparta Prag ve Rakow'u elemelerde geçerek gruplara yükseldi.

Galatasaray'da eksik oyuncu bulunmuyor ve yeni transfer Wilfried Zaha'nın da maç kadrosunda olması bekleniyor. Ancak UEFA kadrosuna yazılmayan Halil Dervişoğlu, bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Mauro Icardi, Galatasaray'ın bu sezonki önemli gol kaynaklarından biri olarak öne çıkıyor. Arjantinli yıldız, son maçlarda etkileyici bir performans sergiledi ve toplamda 8 gol attı. Ayrıca, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson eski takımına karşı mücadele edecek ve Kopenhag'ın kadrosunda eski Trabzonsporlu santrfor Andreas Cornelius bulunuyor. Cornelius'in sakatlığı nedeniyle maçta yer alıp almayacağı antrenman sonrası belli olacak. Bu zorlu mücadelede gözler, özellikle Icardi'nin performansına çevrilecek.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.