BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Shakhtar Donetsk-Porto 19 Eylül EXXEN LİNK

Ücretsiz Canlı Yayın: Shakhtar Donetsk-Porto maçı, 19 Eylül'de Türkiye saatiyle 22.00'de EXXEN'de! Unutulmaz futbol anları için hazır olun. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:27
BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Shakhtar Donetsk-Porto 19 Eylül EXXEN LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi, futbolseverlerin dört gözle beklediği bir dönemin kapısını aralıyor. Bu prestijli turnuvanın ilk haftasında, Shakhtar Donetsk ile Porto arasındaki mücadele büyük bir merakla bekleniyor.

SHAKHTAR DONETSK - PORTO MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile Porto arasındaki bu çarpıcı mücadele, 19 Eylül Salı günü gerçekleşecek. Heyecan dolu dakikalar, Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak olan maç ile başlayacak. Bu tarihi karşılaşma için geri sayım başladı.

shakhtar-donetsk-porto-canli-yayini-exxende-heyecan-dolu-anlar.webp

HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Futbol tutkunları, bu büyük maçı canlı izlemek için televizyonlarını veya dijital platformlarını ayarlamak isteyecekler. Shakhtar Donetsk ile Porto arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakası, canlı olarak EXXEN kanalından izlenebilecek. Bu önemli anı kaçırmamak için EXXEN'e göz atmayı unutmayın.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bu müthiş açılış maçını izlemek için tarih ve saat bilgilerini not edin ve EXXEN'i takip ederek heyecanı yakından yaşayın!

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.