ÜCRETSİZ CANLI YAYIN: Young Boys vs. RB Leipzig Maçı, 19 Eylül TV 8,5'te!

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı! Young Boys ile RB Leipzig karşı karşıya. Ücretsiz canlı yayın için TV 8.5'i kaçırmayın! 19 Eylül, 19:45.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:27
ÜCRETSİZ CANLI YAYIN: Young Boys vs. RB Leipzig Maçı, 19 Eylül TV 8,5'te!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, RB Leipzig ile Young Boys arasında büyük bir heyecanla beklenen maçı TV 8.5 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçın başlama saati 19:45'te!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yeni sezonu büyük bir heyecanla başlıyor. Bu müthiş turnuvada, RB Leipzig'in başında bulunan Marco Rose'un ekibi, deplasmanda Raphael Wicky'nin Young Boys ekibiyle karşı karşıya gelecek.

MAÇIN SAATİ VE YAYIN BİLGİLERİ

Bu büyük mücadele, İsviçre Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Türkiye saatiyle 19:45'te başlayacak. Futbol severler, bu heyecan verici karşılaşmayı kaçırmamak için saatlerini ayarlayabilirler.

MAÇIN YAYINI

Maçı izlemek isteyenler için harika bir haberimiz var. Karşılaşma, Arnavut hakem Enea Jorgji'nin yönetiminde ve TV 8.5 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu nedenle, RB Leipzig ve Young Boys taraftarları bu önemli müsabakayı televizyonlarından izleyebilirler. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bu heyecan dolu maçına hazır olun!

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.