BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Crvena Zvezda 19 Eylül TV8,5 EXXEN LİNK

Manchester City - Crvena Zvezda maçı 19 Eylül'de Türkiye saatiyle 22:00'de TV 8.5'te ücretsiz canlı izleyin! UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı burada.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:27
BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Crvena Zvezda 19 Eylül TV8,5 EXXEN LİNK

Manchester City - Crvena Zvezda UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için geri sayım başladı! Bu muhteşem mücadeleyi Türkiye'de şifresiz ve canlı olarak TV 8.5 kanalında 19 Eylül'de saat 22:00'de izleyebilirsiniz. Futbol tutkunları, 19 Eylül 2023 tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan bu iki güçlü takım, büyük bir rekabeti sahneleyecekler. Her iki takımın taraftarları da bu önemli karşılaşmayı canlı olarak izlemek için heyecanla hazırlıklara başladılar.

sampiyonlar-ligi-heyecani-manchester-city-crvena-zvezda-maci-turkiyede-ucretsiz-izle.jpg

MANCHESTER CITY VE CRVENA ZVEZDA TARAFTARLARI İÇİN MÜJDE: MAÇ ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Maçın Türkiye'deki yayın detayları futbolseverler için oldukça önemli. Bu heyecan verici karşılaşmayı izlemek isteyenler için TV 8.5 ve EXXEN, iki farklı seçenek sunuyor. Ve en güzel haber şu ki, TV 8.5, bu nefes kesen maçı şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Futbolseverler, bu muhteşem maçı hiçbir ücret ödemeden ve abonelik gerektirmeden TV 8.5 üzerinden izleyebilecekler.

MAÇ SAATİ VE BAŞLAMA ZAMANI

19 Eylül 2023 Salı günü oynanacak bu büyük mücadele, Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak. Bu saate kadar ekran başında olursanız, maçın başlama düdüğünü kaçırmadan dolu dolu heyecan yaşayabilirsiniz.

Manchester City ile Crvena Zvezda arasındaki bu karşılaşma, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.