BEDAVA Canlı Yayın: Lazio-Atletico Madrid Maçı 19 Eylül EXXEN LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lazio ve Atletico Madrid karşı karşıya! 19 Eylül, 22.00'de EXXEN'de canlı izleyin. Unutulmaz bir futbol gecesi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2023 19:27
BEDAVA Canlı Yayın: Lazio-Atletico Madrid Maçı 19 Eylül EXXEN LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı için geri sayım başladı! Lazio ile Atletico Madrid arasındaki nefes kesen maçı canlı olarak izlemek için hazır mısınız? 19 Eylül tarihinde, Türkiye Saati ile 22.00'de bu büyük karşılaşma EXXEN kanalında sizleri bekliyor.

İtalya'nın gururu Lazio ile İspanya'nın dev kulüplerinden Atletico Madrid arasındaki bu mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Stadio Olimpico, bu dev karşılaşmaya ev sahipliği yapacak.

lazio-atletico-madrid-maci-nerede-nasil-izlenir-detaylar-burada-001.jpg

Geçmişteki 5 karşılaşmaya göz attığımızda, Atletico Madrid'in 3 galibiyetle öne çıktığını görüyoruz. Lazio ise bir galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Takımlar arasındaki rekabet kızışıyor, bu maçı kaçırmak istemezsiniz.

Lazio, Serie A'da sezon başlangıcında istediği performansı sergileyemedi. 4 maçta sadece 1 galibiyet alırken, 3 maçtan mağlup ayrıldı. Diğer yandan, Atletico Madrid La Liga'da güçlü bir başlangıç yaptı ve 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan topladı.

Lazio ile Atletico Madrid arasındaki bu heyecan dolu müsabaka 19 Eylül Salı akşamı Türkiye Saati ile 22.00'de başlayacak. Siz de bu büyük UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını canlı olarak EXXEN kanalından izleyebilirsiniz. Spor tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat!

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.