Hanefi Mahçiçek: 2023'ü Asrın Felaketi İle Atlattık, 2024'e Umutla Bakıyoruz!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2023'ü "Asrın Felaketi" ile mücadele dolu bir yıl olarak değerlendirerek, yeni yılda da umutla, azimle hizmete devam edeceklerini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2024 11:20
Hanefi Mahçiçek: 2023'ü Asrın Felaketi İle Atlattık, 2024'e Umutla Bakıyoruz!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mahçiçek, 2023 yılının zorlu bir dönem olduğuna vurgu yaparak, "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan deprem ve diğer felaketlerle mücadele edilen bir yılın geride bırakıldığını belirtti. Başkan, bu zorlu süreçte birlikte mücadele edildiğini, çeşitli çalışmalar yapılarak depremin etkilerinin azaltılmaya çalışıldığını ifade etti.

Yeni yıla girerken umutlarını taze ve diri tuttuklarını belirten Mahçiçek, 2024 yılında da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan, ayrıca 2023'ün, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü olması sebebiyle büyük umutlarla girildiğini ancak yaşanan felaketlerle sarsıldığını dile getirdi. Bu süreçte şehitlerin rahmetle anıldığını ve çeşitli projelerle hizmet sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Mahçiçek, aynı zamanda Onikişubat Belediyesi'nin 2023 yılında Uluslararası EXPO'ya ev sahipliği yaparak, şehre değer katmaya çalıştığını ifade etti. EXPO 2023 ve Su Tutucu Sedde Aksı projelerinin, şehre vefa borcu ödeme amacı taşıdığını ve Kahramanmaraş'ı dünyada bilinen bir marka kent haline getirmeye yönelik bir çaba olduğunu belirtti.

Başkan Mahçiçek, mesajını sevdikleriyle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık içinde geçirecekleri bir yıl dileyerek, tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını sundu. Ayrıca, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet" uğrunda hayatlarını ortaya koyan şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sağlık ve afiyet temennisinde bulundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.