Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, yılın ilk gününde görevdeki personel ile bir araya geldi!

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, yeni yılda görev başındaki güvenlik ve sağlık personelini ziyaret etti. Kahramanmaraş'ta huzur ve güven için fedakarca çalışanları kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2024 12:20
Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, yılın ilk gününde görevdeki personel ile bir araya geldi!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yeni yılın ilk gününde görev başında olan emniyet, jandarma, itfaiye, çağrı merkezi ve sağlık personelini ziyaret etti.

Vali Ünlüer, yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na gerçekleştirdi.

Daire Başkanı Onur Erdi tarafından karşılanan Ünlüer ve beraberindekiler, personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ünlüer, yeni yılını kutladığı itfaiye erlerine ve ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne geçti. Ünlüer, yeni yılda yaşanacak olumsuzlukların sona ermesi temennisinde bulundu.

kahramanmaras-valisi-unluer-yilin-ilk-gununde-gorevdeki-personel-ile-bir-araya-geldi.jpg

Yeni yılın tüm insanlık için hayırlı olmasını dileyen Vali Ünlüer, "2024 yılının ülkemiz ve Kahramanmaraş için güzel geçeceğine inanıyorum. Kalıcı konuklarımız teslim olacak, şehir merkezi ayağa kalkacaktır. Biz umutluyuz. Bu gece nöbet tutan arkadaşlarımıza uğradık, nöbetlerinde başarılar diledik." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör ise 2023'te dünyanın en büyük depremlerinin yaşandığını ve Kahramanmaraş'ın bu felaketin merkezi olduğunu belirtti.

Güngör, güvenlik güçlerini ziyaret ettiklerini ve milletin huzur ve güvenliğini sağlayan ekiplerin yeni yılını kutladıklarını ifade ederek, "Onlar büyük bir fedakarlık gösteriyor. Milletimizin, vatanımızın huzuru, güvenliği, asayişi için canla, başla gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Sınırda, sınır ötesinde güvenlik kuvvetlerimiz canla başla mücadele ediyor, vatanı bekliyor. Onlara da hayırlı görevler ve hayırlı yıllar diliyoruz. İnşallah hem ülkemiz için hem tüm dünya için 2024, daha sağlıklı ve daha huzurlu, barış içerisinde geçer." dedi.

Vali Ünlüer ve beraberindekiler, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. KSÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim ve Hastane Başmüdürü İbrahim Palabıyık tarafından karşılanan heyet, hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Ardından Kavlaklı Jandarma Karakol Komutanlığı'na geçen Ünlüer, Mehmetçik ile bir araya gelerek İl Jandarma Komutanı İnan'dan bilgi aldı. Ünlüer ve Güngör, Mehmetçiğin yeni yılını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Son olarak, Kayseri-Kahramanmaraş kara yolundaki uygulama noktasını ziyaret eden Ünlüer ve Güngör, İl Emniyet Müdürü Gökduman'dan bilgi aldı ve polis ekiplerine yeni yıl dileklerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.