Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde istihdam fırsatları! 83 İş ilanı

KSÜ, 83 öğretim üyesi ve personel alımı için ilan yayınladı! Başvurular www.ksu.edu.tr üzerinden yapılabilecek. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2024 12:55
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde istihdam fırsatları! 83 İş ilanı

K1.webp, farklı kadrolarda 83 öğretim üyesi ve personel alımı için ilan yayınladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, yılın son haftasında personel alımı ilanını duyurdu. İlan kapsamında toplam 83 personel alımı gerçekleştirilecek.

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversite, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Kanunun 48. maddesine uygun olarak belirli birimlerine öğretim üyesi alacak. Başvurular, ilanın detaylarını içeren belgelerle birlikte gerçekleştirilecek. Başvuruların değerlendirilmesi, 7. maddenin 4. fıkrası uyarınca kurulacak komisyon tarafından yapılacak ve atama şartlarını sağlamayan adaylar başvuruları kabul edilmeyecek.

Başvuruda bulunan adaylardan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) veya YDS sınavlarından en az 60 (Profesör ve Doçentler için), 55 (Dr. Öğretim Üyeleri için) puan veya eşdeğeri bir merkezi yabancı dil sınavından başarılı olmaları bekleniyor. Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların deneme dersinde başarılı olmaları şartı aranacak. Profesör ve Doçent kadrolarına başvurular Personel Daire Başkanlığı'na, Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına ise ilgili akademik birimlere şahsen yapılacak ve posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İlan kapsamında belirlenen özel şartlar ve başvuru koşulları ilan tarihinden önce sağlanmış olmalıdır. Başvuruların değerlendirilmesi sonucu olumlu olan adaylardan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olanlar atanacaktır. Başvuruda bulunan adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamalar yapılmayacak ve/veya iptal edilecektir. Üniversite Rektörlüğü, ilanın her aşamasında kısmen veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.

Başvurular, www.ksu.edu.tr adresinde yer alan Başvuru Formu ekindeki belgelerin eksiksiz ve şahsen teslim edilmesi şartıyla yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür ve başvuru takvimi Üniversitenin web sitesinde yayımlanacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliği onaylanmış olmalıdır.

Adaylar, önemli notlara dikkat ederek başvurularını gerçekleştirmelidir. Başvuruların eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılması önemlidir. İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunanların sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Başarılı olan adaylar arasından yapılacak atamalarda, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olan adaylar tercih edilecektir.

2.webp

3.webp4.webp

5.webp6.webp7.webp

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.