Sertaç Abi ile Oyun Dünyasına Yolculuk: Çocukların Keyif Dolu Anları!

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Sertaç Abi ile Oyun Dünyasına Yolculuk' etkinliği, çocukların keyifli anlar yaşadığı, merak ettikleri sorulara yanıt buldukları bir buluşma oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2024 11:40
Sertaç Abi ile Oyun Dünyasına Yolculuk: Çocukların Keyif Dolu Anları!

Çocuklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sertaç Abi ile Oyun Dünyasına Yolculuk' etkinliğine büyük bir ilgi gösterdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, çocukların hem eğlendiği hem de merak ettikleri sorulara cevap buldukları keyifli bir atmosfer sunarak, ebeveynlerin takdirini kazandı.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde farklı yaş gruplarına hitap eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca tiyatro gösterilerinden söyleşilere, konferanslardan panellere, okur-yazar buluşmalarından atölyelere kadar birçok etkinliği düzenliyor. 2023 yılının son kültür sanat etkinliği olan 'Oyun Dünyasına Yolculuk' temasıyla gerçekleşen etkinlik, çocukları sosyal medya fenomeni Sertaç Abi ile buluşturdu.

Katılımın yoğun olduğu programda Sertaç Abi, oyun dünyasına dair merak edilenleri anlatmanın yanı sıra, katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı. Etkinlik, çocukların keyifli bir şekilde eğlendiği ve merak ettikleri sorulara yanıt buldukları bir deneyim sunarken, aynı zamanda ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Sosyal medya fenomeni Sertaç Abi ile bir araya gelmenin memnuniyetini dile getiren çocuklar, Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.