Kahramanmaraş Göksun'da Duygusal Şölen: Filistin Direnişi 'Gün Doğmadan' Sahnelendi

Kahramanmaraş Göksun Belediyesi Kültür-Sanat etkinliğinde sahnelenen "Gün Doğmadan" tiyatro oyunu, Filistin zulmünü anlatarak seyircileri duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2024 13:16
Kahramanmaraş Göksun'da Duygusal Şölen: Filistin Direnişi 'Gün Doğmadan' Sahnelendi

Kahramanmaraş'ın Göksun Belediyesi, Kültür-Sanat etkinlikleri çerçevesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik uyguladığı zulümleri konu alan "Gün Doğmadan" adlı tiyatro oyununu Göksun halkıyla buluşturdu.

Filistin halkının haklı direnişini ve Mescid-i Aksa'nın öyküsünü sahneye taşıyan "Gün Doğmadan" isimli tiyatro oyunu, seyircilere duygusal anlar yaşatarak büyük beğeni kazandı.

goksun-belediyesi-gun-dogmadan-5.jpg

Turistik bir gezi için yola çıkan ancak kaybolduktan sonra Mescid-i Aksa'nın gerçek hikayesi ve Filistin'deki zulümle yüzleşen iki dost, Ömer ve Kenan'ın uyanış hikayesini anlatan "Gün Doğmadan" tiyatro oyunu, Göksun Belediyesi Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluştu. Oyun, Yusuf Engin Gezer'in yazıp yönettiği, Yusuf Duru, Hayrettin Batur, İsmail Hakkı Arıtemiz ve Metin Benli gibi deneyimli oyuncuların performanslarıyla sahnelendi.

dsfads.jpg

Oyunun müziklerini AK Parti İstanbul Milletvekili ve besteci Yücel Arzen hazırlarken, danışmanlık görevini yazar Yusuf Kaplan üstlendi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, etkinliğin sonunda Gün Doğmadan Tiyatro yapımcısı Yusuf Engin Gezer ve oyunculara çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.