Kahramanmaraş'ta İstihdam Fırsatı: Hazine ve Maliye Bakanlığı 12 Kişi Arıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta toplam 12 personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları için haberimizi inceleyin.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 15:53
Kahramanmaraş'ta İstihdam Fırsatı: Hazine ve Maliye Bakanlığı 12 Kişi Arıyor!

Kahramanmaraş'ta istihdam fırsatları genişliyor! Hazine ve Maliye Bakanlığı, toplamda 12 personel alımı için başvuruları kabul etmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde bulunuyor.

KAHRAMANMARAŞ'A YENİ PERSONEL: 12 KİŞİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta görevlendirmek üzere toplamda 12 personel alımı ilan etti. İlgili başvurular ve detaylar haberimizde.

hazine-ve-maliye-bakanligi-tum-tedbirler-kararlilikla-alinacaktir-yip8.webp

PERSONEL ALIMLARI NERELERDE GERÇEKLEŞECEK?

Bu alımlar, Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu Mal Müdürlükleri'nde gerçekleştirilecek. İşte detaylar:

GENEL ŞARTLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

İlan kapsamında başvuru yapacak adaylardan en az dört yıllık lisans eğitimi almış olma şartı aranmaktadır. Hangi alanlardan mezun olunabileceğini ve diğer başvuru koşullarını öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI DEFTERDARLIK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI GELİYOR!

Bakanlık, taşra teşkilatındaki boş kadrolara 400 Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Giriş sınavı 27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da düzenlenecek ve yazılı-sözlü iki aşamadan oluşacak.

SINAV VE BAŞVURU DETAYLARI NEREDE?

Giriş sınavına başvuru ve detayları, Kariyer Kapısı Platformu üzerinden takip edebilirsiniz. Sınav yerleri, tarihleri, puanlar ve nihai sonuçlar hakkında bilgileri (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alabilirsiniz. İşte tüm detaylar haberimizde!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.