Kahramanmaraş'ta NFK Çocuk Kütüphanesi: Eğlence ve Eğitim Bir Arada!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, NFK Çocuk Kütüphanesi'nde düzenlediği eğitici etkinliklerle çocukları kültür sanatla buluşturuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 15:18
Kahramanmaraş'ta NFK Çocuk Kütüphanesi: Eğlence ve Eğitim Bir Arada!

NFK Çocuk Kütüphanesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinden gelen anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitici etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında çeşitli yaş gruplarına yönelik faaliyetlerini sürdüren belediye, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Çocuk Kütüphanesi'nde her hafta sonu çocukları eğlenceli tiyatro gösterileri ile buluşturdu.

kutuphane-4.jpg

Yıldırım Beyazıt İlkokulu, Çiğdem Anaokulu, Altın Bilgi Okulları, Hasan Balcı İlkokulu, Kılılı Nazlı Balduk İlkokulu ve Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, çocuklara kütüphane kuralları, kitaplara ulaşım ve kitap okumanın önemi gibi konularda bilgiler verildi. Programda ayrıca puzzle, okuma saati ve yüz boyama gibi çeşitli etkinlikler düzenlenerek minikler keyifli bir zaman geçirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat faaliyetlerinin artarak devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.