Enerjisa ve Güler Legacy İş Birliğiyle Basketbol Heyecanı: Kahramanmaraş Kampı!

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy iş birliğiyle gerçekleştirilen 11. basketbol kampı, Kahramanmaraş Elbistan'da 50'den fazla çocuğa sporu sevdirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 13:51
Enerjisa ve Güler Legacy İş Birliğiyle Basketbol Heyecanı: Kahramanmaraş Kampı!

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy, Türkiye genelinde düzenledikleri 11. basketbol kampını Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirdi. Daha önce Çanakkale, Balıkesir, Aydın, Muğla ve Adana'da düzenlenen kampların ardından bu kez Elbistan'da gerçekleştirilen kamp, 2019 yılından bu yana farklı illerde düzenlenen basketbol kamplarıyla birlikte 2 binden fazla çocuğa gelişim fırsatı sunmuş oldu.

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy iş birliğinin organize ettiği kampta, Şehit Uzman Çavuş Kürşat Sert Spor Salonu'nda üç gün boyunca 8-15 yaş grubundan 50'den fazla çocuğa temel basketbol eğitimleri verildi. Kampta, çocuklara aynı zamanda formalar ve basketbol topları dağıtıldı. Basketbol derslerine Güler Legacy eğitmenlerinin yanı sıra, eski milli basketbolcu Necati Güler ve Muratcan Güler de katılım gösterdi.

Kampta çocukların atletik performansı ölçüldü ve takip edilirken, temel motorik özelliklerin geliştirilmesi, basketbol temel duruşu, top hakimiyeti ve dripling, şut mekaniği, savunma, hücum bilgisi, pas çeşitleri, temel oyun kuralları, takım çalışması, iletişim ve yardımlaşma gibi konular ele alındı.

Enerjisa Üretim Üst Yöneticisi İhsan Erbil Bayçöl, şirket olarak topluma ve çevreye katkı sağlama misyonlarına vurgu yaparak, özellikle çocukların geleceğine yönelik bu tür etkinliklere verdikleri önemi belirtti. Bayçöl, yaşanan deprem nedeniyle bölgedeki kampta sporun iyileştirici etkisinin önemine değinerek, çocuklara sporu sevdirmek için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Güler Legacy Kurucusu Muratcan Güler ise Kahramanmaraş'ta düzenlenen kampta çocukların mutluluğuna ortak olmanın harika bir deneyim olduğunu belirtti. Her çocuğun spora ulaşabilmesi ve deneyimleyebilmesinin önemine vurgu yapan Güler, Enerjisa Üretim ile iş birliği yaparak çocuklara sporu sevdirmeye devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.