Kahramanmaraş'ta Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 63 Şüpheli Gözaltında!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen operasyonlarda 63 şüpheli uyuşturucu ve kaçakçılık suçlarından yakalandı. Hap, esrar, silahlar ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı adli işlem başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 12:11
Kahramanmaraş'ta Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 63 Şüpheli Gözaltında!

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları kapsamında toplamda 63 şüpheli güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında gerçekleştirilen aramalarda çeşitli suç unsurları ele geçirildi.

Toplamda 144 sentetik uyuşturucu hap, 71 gram esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu, ruhsatsız 4 av tüfeği ve 1 tabanca ile 7 tabanca fişeği, ayrıca 38 adet gümrük kaçağı parfüm bulundu. Güvenlik güçleri, operasyonlar sonucunda elde edilen deliller doğrultusunda şüphelilere yönelik adli işlemleri başlattı.

Yapılan operasyonlarla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı, halkı bilgilendirirken, şehirdeki uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.