Kahramanmaraş'tan 24 Şehre Ulaşım Sağlayacak

Kâmil Koç, köklü bir Türk şirketi olarak Kahramanmaraş merkezli seyahat ağını genişleterek Türkiye'nin 24 kentine ulaşım sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 14:38
Kahramanmaraş'tan 24 Şehre Ulaşım Sağlayacak

Kâmil Koç, köklü bir Türk şirketi olarak, seyahat ağını genişletiyor ve Kahramanmaraş merkezli bu genişleme ile Türkiye'nin 24 farklı kentine ulaşım sağlayacak. Firma, 2024 yılına yurt içindeki seyahat ağını genişleterek başlıyor. Bu yılki ilk yatırım noktası, 6 Şubat 2023'teki depremlerden en çok etkilenen Kahramanmaraş olmuş.

Şirketin bugün başlayacak olan karşılıklı seferlerle Kahramanmaraş'tan 24 farklı şehre yolcu taşıyacağı bildirildi. Yeni seferler, Kahramanmaraş'tan başlayarak Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin'e seyahat imkanı sunacak.

maras.jpg

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, açıklamasında filolarına yeni otobüsler ekleyerek büyümeyi planladıklarını belirtti. Kepek, "2023'ü yüzde 10 büyüme hedefiyle tamamladık ve yeni yıla yatırımlarla giriyoruz. Yeni otobüslerimizle, filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanı sıra, yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat imkanı sunmayı amaçlıyoruz." dedi.

Kepek ayrıca, Kahramanmaraş'ın şirket için özel bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Kâmil Koç'un hizmet kalitesini Türkiye'nin dört bir yanına taşımak adına bu yolda ilerliyoruz. Kahramanmaraş, özellikle 6 Şubat 2023'teki büyük depremle sarsılan, ancak ayağa kalkma mücadelesi veren özel bir şehir. Yeni yılda bu şehrimize yapacağımız ilk yatırım ile destek olmayı amaçlıyoruz." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Kâmil Koç Genel Müdürü, Kahramanmaraş'a kaliteli ve yenilikçi seyahat anlayışıyla hizmet vereceklerini belirterek, "Kahramanmaraş'tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşım sağlayacak bu yeni seferlerimizin, hem Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.