Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Ücretsiz Tiyatro Gösterisi: Hacivat ve Karagöz Geliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Ocak Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde ücretsiz sahnelenecek 'Hacivat ve Karagöz Mahallemize Geldi' tiyatro gösterisi ile çocukları eğlendirip, dostluk ve paylaşma gibi değerleri öğretiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2024 13:54
Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Ücretsiz Tiyatro Gösterisi: Hacivat ve Karagöz Geliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Ocak Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan 'Hacivat ve Karagöz Mahallemize Geldi' adlı tiyatro gösterisi ile minikleri eğlenceli bir dünyaya davet ediyor. Başkan Hayrettin Güngör liderliğinde gençlere yönelik etkinliklerini artıran belediye, kültür sanat etkinliklerine 2024 yılında da devam ediyor.

2023 yılında çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla özel olarak düzenlenen bu çocuk etkinliği ile başlıyor. 7 Ocak Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan 'Hacivat ve Karagöz Mahallemize Geldi' adlı müzikal tiyatro gösterisi, saat 13.00 ve 15.00'te olmak üzere iki seans halinde gerçekleşecek. Gösteri, sadece eğlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda miniklere dostluk, arkadaşlık, iyi niyet ve paylaşma gibi önemli değerler hakkında öğretici mesajlar verecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan bu gösteriye, tüm çocuklar davetli. Ebeveynler, miniklerini keyifli ve öğretici bir etkinlikle buluşturmak için bu renkli gösteriyi kaçırmamalı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.