Kahramanmaraş'ta Eğitime Destek: Nazar Tekstil 24 Derslikli Fen Lisesi İçin İmza Attı!

Dulkadiroğlu'nda hayırsever Nazar Tekstil ile 24 derslikli Fen Lisesi için protokol imzalandı, eğitime destekleri takdirle karşılandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2023 10:46
Kahramanmaraş'ta Eğitime Destek: Nazar Tekstil 24 Derslikli Fen Lisesi İçin İmza Attı!

Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda gerçekleştirilen "Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası" kapsamında Dulkadiroğlu ilçesinde hayırsever bir iş insanı olan Nazar Tekstil tarafından üstlenilen 24 derslikli Fen Lisesi'nin yapımı için protokol imzalandı.

Valilik Makamı'nda düzenlenen törende, Vali Mükerrem Ünlüer, hayırsever Nazar Tekstil'in temsilcileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından protokol imzalandı.

whatsapp-image-2023-11-08-at-16-00-551.jpeg

Vali Ünlüer, imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Hayırsever Nazar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin üstlendiği 24 derslikli Fen Lisesi binasının yapımı ile ilgili protokolü imzaladık. Eğitime destek veren hayırseverimize teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Okulun kurucusu merhum Mehmet Balduk'un ismini taşıyacak olmasıyla ilgili bilgi veren Vali Ünlüer'e, Nazar Tekstil Yönetimi de teşekkür ederek, "Bu imkânı bize sağladığınız için minnettarız. Yapılacak okulun ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.