KSÜ Rektörü Filistinli Öğrencilere Destek Eli Uzattı: İsrail Ürünlerine Boykot Kararı!

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, üniversitedeki Filistinli öğrencileri makamında ağırlayarak desteklerini ifade etti. İsrail ürünlerine boykot çağrısı yaptı, öğrencilere maddi-manevi yardım sözü verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2023 10:55
KSÜ Rektörü Filistinli Öğrencilere Destek Eli Uzattı: İsrail Ürünlerine Boykot Kararı!

Rektör Yasım, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü olarak görev yaptığı süre içinde, üniversitede eğitim alan Filistinli öğrencileri makamında ağırladı. Rektörlük makamında gerçekleşen bu özel ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. Orhan Doğan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Özlem Nalbantbaşı da bulundu.

Rektör Yasım, Filistinli öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve öğrencilerin yaşadıkları sorunları dinledi. Ziyaret sırasında, üçü Batı Şerialı ve biri Gazzeli olan öğrenciler, Filistin'deki zorluklar ve İsrail zulmü hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, aileleriyle ilgili duydukları endişeleri ve bazı akrabalarının şehit olduğu acı gerçeğini paylaştı.

whatsapp-image-2023-11-07-at-14-43-13-3.jpeg

Rektör Yasım, Filistinli öğrencilere her zaman destek olacaklarını ve maddi-manevi yardım sağlayacaklarını vurgulayarak, yaşanan zulmün bir an önce sona ermesi temennisinde bulundu. Ayrıca, KSÜ bünyesinde İsrail menşeli ürünlere boykot uygulandığını ve devletin alacağı her kararı desteklediklerini açıkladı.

Ziyaretin ardından Rektör Yasım, beraberindeki heyetle birlikte Filistinli öğrencilere öğle yemeği ikram etti. Bu özel buluşma, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.