SANKO Okulları: Cumhuriyetin 100. Yılına Coşkuyla Merhaba Dedi

SANKO Okulları, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla karşılayarak 2023-2024 eğitim öğretim dönemine resmi bir törenle başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2023 09:14
SANKO Okulları: Cumhuriyetin 100. Yılına Coşkuyla Merhaba Dedi

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, açılış töreninde şunları dile getirdi: "Eğitim kadromuzun sürekli güçlenmesi, fiziki altyapımızın gelişimi ve eğitim metodolojilerimizin güncellenmesiyle birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırız."

Asyalı, aynı zamanda velilere şu sözlerle seslendi: "Sevgili öğrencilerimizi çağdaş bir eğitim anlayışıyla yetiştirip dünya için donatma taahhüdü veriyoruz. Velilerimizin okulumuza olan güveni, bizim için büyük bir onurdur. Bu güveni boşa çıkarmamak için büyük bir sorumluluk taşıyoruz."

Öğrencilere de hitap eden Asyalı, "Siz her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz, yeter ki gerçek bir amacınız olsun ve bu amaca ulaşmak için çalışın. Biz her zaman yanınızda olacağız ve başarılarınızı kutlayacağız" dedi.

sanko-okullari-2023-2024-egitim-ogretim-yilina-cumhuriyetin-100-yili-coskusuyla-merhaba-dedi-7.jpg

Cumhuriyetin 100. yılını kutlama konusundaki heyecanlarını dile getiren Asyalı, "Okulumuz, Atatürk ilkelerini rehber alarak vatan, bayrak, Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle dolu gençler yetiştiriyor. Bu yıl, Cumhuriyetimizin temel değerlerine olan bağlılığımızı ve Atatürk sevgimizi bir dizi tören ve etkinlikle pekiştireceğiz" şeklinde konuştu.

Asyalı, son olarak, "Cumhuriyet, özgürlüğün sembolüdür ve geleceğin liderleri, vatan sevgisiyle dolu öğrencilerimizdir. Sizler var olduğunuz sürece Cumhuriyet ayakta kalacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.