Tospik'in Eğlenceli Dünyası: Kahramanmaraş'ta Minikler için Tiyatro Gösterisi!

Büyükşehir Belediyesi, miniklere özel müzikal tiyatro gösterisi! Tospik'in eğlenceli macerasında arkadaşlık ve dostluk temasını keşfedin. Ücretsiz etkinlik, 14 Ocak'ta NFK Kültür Merkezi'nde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 11:58
Tospik'in Eğlenceli Dünyası: Kahramanmaraş'ta Minikler için Tiyatro Gösterisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sevimli kaplumbağa Tospik'in ormandaki arkadaşlarıyla yaşadığı maceraları konu alan müzikal tiyatro gösterisini 14 Ocak Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde miniklerle buluşturacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişimi için alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürürken, kültür ve sanat etkinliklerine de devam ediyor. Her yaş grubuna hitap eden birçok etkinlik düzenleyen belediye, bu sefer de çocukları unutmuyor. Bu kapsamda, 14 Ocak Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Tospik'in Hikayesi" adlı müzikal tiyatro gösterisi düzenlenecek. Gösteri, saat 13.00 ve 15.00'te olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek; sevimli kaplumbağa Tospik'in ormandaki arkadaşlarıyla geçen keyifli maceralarına odaklanacak. Tiyatro gösterisi, arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşma konularında miniklere öğretici mesajlar da sunacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ücretsiz olarak gerçekleşecek olan gösteriye tüm çocukların davetli olduğu vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.