Kitap Tutkunlarına Müjde: Kahramanmaraş'ta Kütüphane Buluşmaları Yeni Yılda da Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Söyleşileri'nde Yazar Zekeriya Çakabey ve Mühendis Uygar Gündeşli ile deprem, edebiyat gibi konuları ele aldı. Okurlar, etkinlikte bilgi dolu anlara tanıklık etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 12:13
Kitap Tutkunlarına Müjde: Kahramanmaraş'ta Kütüphane Buluşmaları Yeni Yılda da Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Söyleşileri, yeni yılın ilk etkinliğinde Yazar Zekeriya Çakabey ve Yüksek İnşaat Mühendisi Uygar Gündeşli'yi ağırladı. NFK Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşi, okurlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve kültür-sanat etkinlikleri arasında önemli bir yer edinen Kütüphane Söyleşileri, 2024 yılında da etkileyici bir şekilde devam ediyor. Programın konukları arasında yer alan Yazar Zekeriya Çakabey ve Yüksek İnşaat Mühendisi Uygar Gündeşli, Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Söyleşide, Zekeriya Çakabey ve Uygar Gündeşli; Kahramanmaraş depremi, depremin izleri, toplumsal etkisi, edebiyatın toplumdaki rolü, okuma ve yazmanın önemi gibi birçok konuda değerli görüşlerini paylaştı. Öğrenciler, merak ettikleri sorulara yanıt bulmanın yanı sıra etkinliğin verimli ve keyifli geçtiğini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi ve katılımcılara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri programının her ay düzenli olarak devam edeceği ve okurlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.