Kahramanmaraş'ta Görme Engelliler İçin Unutulmaz Turizm Deneyimi!

Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'nda Ali Kayası Cam Teras'ta düzenlediği etkinlikle görme engelli vatandaşlara destek veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 14:20
Kahramanmaraş'ta Görme Engelliler İçin Unutulmaz Turizm Deneyimi!

Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında, şehrin yeni turizm tesisi Ali Kayası Cam Teras’ta özel bir etkinlik düzenledi. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, özel gereksinimli vatandaşları destekleyen ve sosyal hayata katılımlarını teşvik eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri'nde, görme engelli vatandaşlar ve aileleri için anlam dolu bir program gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'nda Ali Kayası Cam Teras'ında düzenlenen etkinlikle, görme engelli bireylerin şehrin yeni turistik mekanında keyifli bir deneyim yaşamalarını sağladı. Ali Kayası Cam Teras'ın muazzam manzarasını gönül gözüyle keşfeden görme engelli katılımcılar, bu özel günlerinde Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği programdan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, etkinlikle ilgili duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bu anlamlı günde bizi unutmayan Büyükşehir Belediyemize ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'e teşekkür ediyoruz" dedi. Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ise, "Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör liderliğinde, özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Onları asla yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Özel gereksinimli vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.