Kahramanmaraş Göksun’da Kış Şartlarıyla Mücadelesini Sürdürülüyor

Kahramanmaraş Göksun'da etkili olan kar yağışına karşı Büyükşehir Belediyesi 7/24 mücadele ediyor. Ulaşım aksamalarını önlemek için kar küreme çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 15:11
Kahramanmaraş Göksun’da Kış Şartlarıyla Mücadelesini Sürdürülüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'un yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrasında ulaşım sorunları yaşanmaması için kar küreme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kış şartları ve kar yağışının etkili olduğu bölgelerde sürekli olarak hazırda bekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek aksamaları önlemek amacıyla 7/24 görev yapmaktadır. Göksun'un yüksek kesimlerinde artan kar yağışının ardından hemen harekete geçen belediye, Sırmalı grup yolunu da içeren birçok mahallede kar küreme çalışmalarını hızla gerçekleştirmektedir.

goksun-4.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yoğun bir şekilde yürütülen kar küreme çalışmaları sayesinde, yerleşim yerleri ulaşıma açık tutulmaktadır. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi, kar yağışının neden olabileceği olumsuzlukların önüne geçilmesine yardımcı olmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kış şartlarıyla mücadele kapsamında hummalı bir şekilde devam eden çalışmaların yanı sıra, olumsuz durumlarla karşılaşılması durumunda taleplerin 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi'ne iletilmesinin mümkün olduğu vurgulanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.