Kahramanmaraş'a 2 Şehit Ateşi Düştü! Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için Türkiye ağlıyor. Acılı aile, evlatlarını kaybetmenin acısını yaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:51
Kahramanmaraş'a 2 Şehit Ateşi Düştü! Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan acı olayla yine şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez şehit düştü.

Şehitlerden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ulaşan acı haber, Kahramanmaraş'ta derin bir üzüntüye neden oldu. Türk bayrağı ile süslenen P. Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in baba evinde hüzün hakim.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde gerçekleşen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesi depremzede olarak belirlendi. Çadırda kalan aileye acı haber ulaştırılırken, şehidin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Özdemir'in evlenmeden önce ailesine bir ev almayı hayal ettiği biliniyor.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya ve yetkililer tarafından verilen acı haber, ailenin yaşadığı bölgede büyük bir üzüntü yarattı. Baba Ali-Ümmihani Özdemir çiftinin tek oğulları olan bekar Müslüm'ün şehadet haberiyle aile, gözyaşları içinde kaldı. Türk bayrakları, ailenin yaşadığı bölgede dalgalanıyor.

Şehidin naaşı, Kahramanmaraş'ın merkez ilçesi Şerefoğlu Mahallesi'ndeki mahalle mezarlığında bugün ikindi namazını müteakip toprağa verilecek. Türkiye, Kahramanmaraşlı şehitlerini bir kez daha dualarla anarken, acılı ailelere sabır diliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.