Kahramanmaraşlı Mehmetçiklerimiz İçin Güngör'den Başsağlığı Mesajı

Başkan Güngör, Pençe - Kilit Harekâtı'nda şehit düşen Kahramanmaraşlı mehmetçikler için taziye mesajı yayımlayarak, "Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 17:12
Kahramanmaraşlı Mehmetçiklerimiz İçin Güngör'den Başsağlığı Mesajı

Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı mehmetçikler için taziye mesajı yayımlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum" açıklamasında bulundu.

Başkan Hayrettin Güngör, Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ve Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için taziye mesajı yayımladı. Güngör, mesajında, "Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde Göksun nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Dulkadiroğlu nüfusuna kayıtlı P. Söz. Er Müslüm Özdemir şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.