AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Çalışanları AFAD Arama Kurtarma Eğitiminde!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. personeli, AFAD tarafından düzenlenen Arama Kurtarma Eğitimi'ne katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2024 12:04
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Çalışanları AFAD Arama Kurtarma Eğitiminde!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesinde görev yapan 100 gönüllü personel, AFAD tarafından düzenlenen Arama Kurtarma Eğitimleri'ne katıldı. Şirket, personellerine yönelik eğitimleri sürdürerek, AFAD tarafından sağlanan bu eğitim kapsamında hafif arama ve kurtarma, afet bilinci ve farkındalık konularında bilgilendirmeler gerçekleştirdi.

Eğitimlerin temel hedefi, personellere afet ve acil durumlarda gereksinim duyulan arama kurtarma bilgi ve becerilerini kazandırmak oldu. Aynı zamanda, arama kurtarma ekipmanlarının tanıtımı ve kullanımına yönelik teorik ve pratik eğitimlere de ağırlık verildi.

3.jpeg

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. personelleri, 6 Şubat depremleri gibi tarihi bir felaketi yaşayarak, enerji altyapısındaki hasarı en kısa sürede onararak bölgeye enerji sağlama ve enkazlardan kurtarma çabalarında önemli rol oynadı. Bu nedenle, Kahramanmaraş Bölgesinden 50, Adıyaman Bölgesinden 30 ve Elbistan Bölgesinden 20 olmak üzere toplamda 100 gönüllü personel, eğitimlere katılım gösterdi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, 6 Şubat depremlerinin afetlere her an hazır olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiği vurgulanarak, personellere yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.