Kahramanmaraş Türkoğlu'nun Caddelerini Hafriyat Atıklarından Arındırılıyor!

Türkoğlu'nun sokakları, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hafriyat atıklarından arındırılıyor. Çevre dostu temizlikle şehir estetiği sağlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2024 11:03
Kahramanmaraş Türkoğlu'nun Caddelerini Hafriyat Atıklarından Arındırılıyor!

Türkoğlu'nun sokakları, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen hafriyat atıkları temizleme çalışmalarıyla yeniden canlanıyor. Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesindeki ev ve iş yerlerinin tadilatı sırasında ortaya çıkan ve çevreye terk edilen inşaat atıklarını toplarak çevre ve görüntü kirliliğini önleme hedefine kararlı bir şekilde ilerliyor.

Kahramanmaraş genelinde estetik bir şehir görünümü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesindeki mahallelerde, caddelerde ve sokaklarda yürütülen çalışmalarla inşaat atıklarını temizliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve KASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde, çevreye bırakılan molozlar iş makineleri yardımıyla toplanıp hafriyat döküm sahasına taşınıyor. Ayrıca, sağanak yağışlarla taşınan hafriyat atıkları ve rusubatlar, cadde, meydan ve bulvarlardan temizlenerek ulaşım arterlerinin açık kalmasına katkı sağlanıyor.

Türkoğlu ilçe merkezinde yoğun bir şekilde devam eden temizlik çalışmaları, inşaat atıklarının ortadan kaldırılmasıyla çevre ve görüntü kirliliğini engelleyerek şehrin estetik dokusunu koruma amacını taşıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.