KASKİ'den Kahramanmaraş'ta Aşırı Yağışlara Karşı Altyapı Temizliği

KASKİ, aşırı yağışlara karşı Kahramanmaraş'ta su taşkınlarını önlemek için altyapı hatlarını temizliyor. Güvenli şehir vizyonuyla, rögar ve mazgalların hummalı bir temizliği devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 15:02
KASKİ'den Kahramanmaraş'ta Aşırı Yağışlara Karşı Altyapı Temizliği

KASKİ Genel Müdürlüğü, aşırı yağışların ardından arterlerde ve yerleşim alanlarında oluşabilecek su taşkınlarını engellemek amacıyla rögar, mazgal ve altyapı hatlarının temizliğini sürdürüyor.

Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda, şehir genelinde afetlere karşı dayanıklı ve güvenli altyapı hatları için artan yatırımlar devam ederken, aşırı yağışların yol açabileceği olası su taşkınlarını önlemek amacıyla KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, mazgal temizliği konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.

Şehir genelinde gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde, zamanla tıkanan rögarlar ve mazgallar hafriyat, çöp ve diğer atıklardan arındırılarak yağış anında oluşabilecek tıkanıklıkların önüne geçiliyor ve yağmursuyunun düzenli akışı sağlanıyor. KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yağışların neden olabileceği olası aksamaları önlemek adına çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiği vurgulanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.