Kahramanmaraş’ta Tesadüfen Yoldan Geçen Jandarma Felaketi Önledi

Jandarmanın anlık müdahalesi, Kahramanmaraş'ta yaşanan trafik kazasını önledi. Yaralılar hastanelere sevk edildi, güvenlik önlemleri alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 15:45
Kahramanmaraş’ta Tesadüfen Yoldan Geçen Jandarma Felaketi Önledi

Rastgele bir anda olay yerinden geçen jandarma ekipleri, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde gerçekleşen kazada felaketi engelledi. Olay, Egemenlik Mahallesi Doğu Çevre Yolu Madalyonlu Kavşak yakınlarında meydana geldi. 46 AFL 961 plakalı otomobilin orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu 3 kişinin yaralandığı ve 3 otomobil ile 1 hafif ticari aracın karıştığı kaza, jandarma ekiplerinin anlık müdahalesiyle büyük bir faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı.

whatsapp-image-2024-01-12-at-12-30-55.jpeg

Bilgilere göre, kaza sırasında trafiğin hızlı ve yoğun olduğu bölgeden tesadüfen geçen jandarma ekipleri, derhal güvenlik önlemleri alarak yeni kazaların önüne geçti. Polis ekiplerinin gelmesini beklerken, jandarma olay yerinde güvenlik sağlayarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve bu örnek davranışıyla vatandaşlardan takdir topladı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 3 yaralı, kentteki hastanelere kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin zamanında müdahalesi, kazanın daha büyük bir trajediye dönüşmesini engelledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.